Merdan, “Milletimiz tercihini Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullandı”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan yaptığı yazılı açıklamada, “Milletimiz tercihini daha fazla kalkınma, daha fazla demokrasi ve Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullandı” dedi

Merdan, “Milletimiz tercihini Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullandı”
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim sonuçlarını değerlendirerek bir teşekkür mesajı yayımladı. Merdan yaptığı açıklamada, “Demokrasi tarihimizin en görkemli zaferlerinden birine daha şahitlik etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Ülkeyi yönetme sorumluluğuna Sayın Cumhurbaşkanımıza yeniden layık gören milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyoruz. 

VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Seçim sürecinde Derince’miz demokrasisine bir kez daha sahip çıkmıştır. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun sandığa giden tüm vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyoruz. Milletimizin attığı her bir oya emanet gözüyle bakan, milli iradenin tecellisi için olağanüstü gayret göstererek sandıklarda görev yapan tüm sandık görevlisi arkadaşlarımıza da can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Aziz milletimiz bir kez daha “Doğru Adam’la, Recep Tayyip Erdoğan’la Yola Devam” dedi. 

Merdan, “Milletimiz tercihini Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullandı”

TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR”

Başkan Merdan açıklamalarının devamında ise, “Derinceli hemşehrilerim kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanmıştır. Bugün kimse kaybetmemiştir ülkemizin tamamı kazanmıştır. Kimseye kırgın, küskün değiliz. Halka hizmet , hakka hizmet şiarıyla çalışmalarımzı sürdüreceğiz. Biz siyaseti insana hizmet aracı olarak görüyoruz. Buradan tüm hemşehrilerimize davetimdir eser ve hizmet siyasetini benimseyen tüm kardeşlerimi, büyüklerimi, dostlarımı bizimle birlikte siyaset yapmaya davet ediyorum. Gelin üye olun istişarelerimizi yapalım ülkemize hayırlı güzel hizmetlerde bulunalım. Milletimiz tercihini daha fazla kalkınma, daha fazla demokrasi ve Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullandı. Artık Türkiye Yüzyılı başlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

Merdan, “Milletimiz tercihini Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullandı”

29 May 2023 - 20:18 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.