"Sağır Kadınlar Derneği, 'Sesimiz Bizim Ellerimiz' Projesiyle Kocaeli'deki Engelli Bireyleri Topluma Kazandırıyor

Derince'de düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün katılımıyla Sağır Kadınlar Derneği, Kocaeli'deki 5 bin işitme engelli bireyi hedefleyen 'Sesimiz Bizim Ellerimiz' projesiyle farkındalık yaratıyor.

"Sağır Kadınlar Derneği, 'Sesimiz Bizim Ellerimiz' Projesiyle Kocaeli'deki Engelli Bireyleri Topluma Kazandırıyor
"Sağır Kadınlar Derneği, 'Sesimiz Bizim Ellerimiz' Projesiyle Kocaeli'deki Engelli Bireyleri Topluma Kazandırıyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sağır Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği, Kocaeli'de faaliyet gösteren bir dernek olup, "Sesimiz Bizim Ellerimiz" projesiyle işitme engelli bireylerin topluma kazandırılmasını amaçlıyor. Program, Derince'deki Yelken Kafe'de düzenlendi. Program, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün katılımıyla gerçekleşti. Projenin amacı, topluma dahil olamayan işitme engelli bireyleri kazanmaktır. Sağır Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği, daha önce eğitimlere ve faaliyetlere 250'den fazla kadın ve çocuğun katıldığı bu projeyi Kocaeli'de yaşayan 5 bin işitme engelli bireye yönelik olarak başlatmıştır. "Sesimiz Bizim Ellerimiz" projesi kapsamında, dernek üyeleri ve yöneticilerin yanı sıra Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de programa katıldı. Proje, işitme engelli bireylerin eğitimlerine ve faaliyetlere katılımlarını sağlayarak onları topluma dahil etmeyi hedeflemektedir. Sağır Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilber Özcan, yöneticiler ve dernek üyeleri, programda hazır bulundular. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise projenin farkındalığını arttırma açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

30 May 2023 - 13:08 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.