Evrim Başaran, Kocaelispor’a başkan adayı oldu

Ömer Faruk Başaran’ın eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran Kocaelispor’a başkan adayı oldu

Pazar günü kongreye hazırlanan  Kocaelispor’da sürpriz bir aday ismi daha ortaya çıktı. Redstone Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Evrim Kırmızıtaş Başaran, güçlü bir liste ile aday olarak kongrede yer alacak. Eski profesyonel voleybolcu olan Evrim Kırmızıtaş Başaran kariyerinde Kocaelispor forması da giymişti. Eşi Ömer Faruk Başaran’ın da Evrim Kırmızıtaş Başaran’a bu süreçte tam destek vereceği öğrenildi. Başaran'ın adaylığı camiada büyük heyecan yarattı. Başarılı iş insanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'ın seçilmesi durumunda liglerin en renkli başkanı olması ve tüm gözlerin Kocaelispor'a çevrilmesi kaçınılmaz görünüyor.

31 May 2023 - 08:29 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.