Hodri Meydan Engin Koyun'u desteklemeyecek

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği 3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Engin Koyun'u desteklemeyeceklerini açıkladı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tarafından 3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek kongrede Engin Koyun'u desteklemeyeceklerini açıkladı. Dernek konuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı: " Büyük  Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna; İlçe, semt oluşumlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve camiamızdan gelen tepkileri göz önünde bulundurarak almış olduğumuz karar neticesinde mevcut Kulüp Başkanımız Sayın Engin Koyun’u, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak 3-4 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Seçimli Mali Genel Kurul Kongresi’nde desteklememe kararı almış bulunmaktayız. Yapılacak olan kongrenin camiamız adına hayırlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla." 

31 May 2023 - 11:35 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.