Fikri Işık, Milletvekilliği Görevine Veda Etti ve Teşekkürlerini İletti

AK Parti Kocaeli önceki dönem milletvekili ve eski bakan Fikri Işık, Sekapark Maide Restoran'da basın mensuplarıyla buluşarak milletvekilliği görevine veda etti ve tüm çalışma arkadaşlarına ve Kocaeli halkına teşekkürlerini iletti.

Eski AK Parti Kocaeli milletvekili ve bakan Fikri Işık, Sekapark Maide Restoran'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada gerçekleşen toplantıda, Fikri Işık milletvekilliği görevine veda etti ve çalışma arkadaşlarına ile Kocaeli halkına verdikleri destek için teşekkür etti. Ayrıca, 28 Mayıs seçim sürecini değerlendiren Işık, Cumhurbaşkanının ikinci turda aldığı oyların her şeyi belli ettiğini ifade etti ve seçimlerin ülke ve millet için hayırlı olmasını diledi. Milletvekillerine başarılar dileyen Işık, yeni dönemde sayın Cumhurbaşkanı ve yeni kabine için de başarı temennisinde bulundu. Işık, siyasi hayatının başladığı 2001 yılından bu yana çeşitli görevlerde bulunduğunu ve 16 yıldır kesintisiz milletvekilliği görevini sürdürdüğünü belirtti. Kendisini destekleyen Kocaeli halkına teşekkür eden Işık, siyasette birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı ve başarının paylaşıldıkça arttığını ifade etti.

05 Haz 2023 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.