MHP Derince İlçe Başkanı istifa etti

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, 14 Mayıs seçimlerinde partisinin aldığı düşük oy nedeni ile istifa ettiğini açıkladı

Ülke genelinde Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri geride kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletvekilleri mazbatalarını alıp göreve başlarken seçim sonuçlarına ilişkin Kocaeli'deki ilk istifa Derince'den geldi.

"DÜŞÜK OY NEDENİ İLE"
MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini açıkladı. Sayar yaptığı açıklamada, "20.08.2021 Tarihinde Yönetim kurulu arkadaşlarımla göreve geldiğimiz günden bu zamana şerefle yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimi 14 Mayıs seçimlerinde aldığımız düşük oy nedeni ile ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygıyla.." ifadelerini kullandı.

09 Haz 2023 - 19:13 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.