Camları Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Gebze'de bir kadının 4. kattaki dairesinin camlarını silerken yaşanan trajik bir olay sonucunda hayatını kaybettiği bildirildi.

Camları Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
Camları Silerken Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
Video için play'e tıklayın

Gebze'de bir kadının 4. kattaki dairesinin camlarını silerken yaşanan trajik bir olay sonucunda hayatını kaybettiği bildirildi. Olay, Beylikbağı Mahallesi 307. Sokak'ta meydana geldi ve çevre sakinleri tarafından fark edildi.

50 yaşındaki Mahbup Polatkan adlı kadın, evinin dördüncü katında bulunan camları temizlemek için çalışırken dengesini kaybederek aşağı düştü. Olayın hemen ardından çevre sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yaralı kadın, kısa sürede Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne taşındı, ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

11 Haz 2023 - 19:01 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.