TBMM' de Güvenlik İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu oldu

AK Parti, TBMM Başkanlık Divan Üyelerini belirledi.

AK Parti, Meclis Başkan divan üyeleri ve komisyon başkanlarını belirledi. Meclis Başkan Vekili olarak Bekir Bozdağ seçildi. İdari amirlik görevlerine ise İbrahim Eyüpoğlu, Alpay Özalan ve Hasan Turan getirildi.

AK Parti'nin bir önceki dönemde kabinede yer alan bakanlar da komisyon başkanları olarak belirlendi. Adalet Komisyonu Başkanlığına Cüneyt Yüksel, Anayasa Komisyonu Başkanlığına Yusuf Beyazıt, Ulaştırma Komisyonu Başkanlığına Adil Karaismailoğlu, Çevre Komisyonu Başkanlığına Murat Kurum, Dışişleri Komisyonu Başkanlığına Fuat Oktay, Dilekçe Komisyonu Başkanlığına Sunay Karanlık, Dijital Mecra Komisyonu Başkanlığına Hüseyin Yayman, Güvenlik İstihbarat Komisyonu Başkanlığına Veysel Tipioğlu, İçişleri Komisyonu Başkanlığına Süleyman Soylu, İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığına Derya Yanık, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığına Çiğdem Erdoğan Atabek, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığına Mustafa Savaş, Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığına Mahmut Özer, Savunma Komisyonu Başkanlığına Hulusi Akar, Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığına Mehmet Muş ve Sağlık, Aile, Çalışma Komisyonu Başkanlığına Vedat Bilgin getirildi. Ayrıca, Sanayi Komisyonu Başkanlığına da Mustafa Varank atandı.

 TBMM' de Güvenlik İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu oldu

14 Haz 2023 - 13:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.