Hikmet Karaman’dan Kocaelispor açıklaması

Kocaelispor ile adı geçen teknik direktörlerden olan Hikmet Karaman, Kocaelispor’un başına geçebileceği ile ilgili haberler hakkında açıklamalarda bulundu

Hikmet Karaman, Kocaelispor’un teknik direktörü olacağı iddialarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

“BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR”

Karaman konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı, “Valla benim haberim yok tamamen saçmalık dolu bilgi kirliliği var. Ayrıca başkan ile kongreden sonra görüşmedik. Yönetimden 4 kişi ile görüşmemiz oldu hepsi bu. Kocaelispor amatörden buraya kadar binbir zorluklardan geçerek gelmiştir. Emeği gecenler tarih yazmıştır. Alkışlıyorum saygıyla karşılıyorum. Tarihinde kupalar kaldıran efsanevi  Başkanları yöneticileri olan kaptanları çıkaran hocaları olan önemli oyuncuları yetiştiren transfer eden kulüptür, taraftarı ile ünlüdür. Amatör kümeye düştüğünde bile 15 bin seyirciye oynamıştır Gecen sene düşen bu senede çıkan performans göstermiştir.

“KULÜBE YAPTIĞIM TEKLİF…”

Geçen sene 2-B liginde diğer takımlara oranla ligin üstünde takım kurularak sezonu şampiyon bitirmiştir. Emeği gecen herkesi alkışlarım. Birinci ligde takım kadrosu çok önemlidir yönetime yaptığım teklif 5 yabancı takımda direk oynamalı +3 genç yabancı oyuncu 17-22 yaş aralığı olmalı ve Türkiye şampiyonu olan 17 yaş grubundan da 3-4 oyuncuyu A takıma alarak gelişimlerini sağlamak olmalı yabancı alınıp 5-6’sı yedek oturması yanlış transferdir ve biz önceliği bonservisi elinde olan fakat direk takıma katkı yapabilecek oyuncuları almamız gerekir hatta Fenerbahçe kulübü bize 45 dakika uzaklıkta Ali Koç Beyden randevu alıp göndermek istediği yerli yabancı oyuncuları bize verir kolaylıkta sağlar. Galatasaray’dan Dursun Beyden Beşiktaş’tan Ahmet Beyden Trabzon ve diğer kulüplerden ilişkilere girilebilir.

“ANLAMSIZ BİLGİ KİRLİLİĞİNE BİR SON VERİLMELİ”

Vizyona sahip güçlü Büyükşehir belediye başkanımız Tahir bey var. Bu gibi konularda Türkiye’nin her yerinde söz sahibi ilişkileri olan Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. Vali bey ve Milletvekillerimiz var Saffet Sancaklı takımın kaptanlığını yapmış futbolu bilen her türlü konuda yardım edecek bilgi birikimi var vs. konuşmalar yaptık. Yani anlamsız bilgi kirliliğine son vermeli başkan ve yönetim kimi isterlerse alırlar. Son ve başlık söz budur "Semayı nişanlayan, ağaca nişan alandan çok daha yüksekleri vurur." ...

15 Haz 2023 - 19:37 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.