Körfezli Ragbicilerden iki ayda 2 şampiyonluk

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi Kadın Takımı Anadolu Yıldızları Ligi’nde hiç mağlubiyet almadan şampiyon oldu.

1-5 Haziran 2023 tarihlerinde Kastamonu’da düzenlenen 2023 Analig Osman Bayrakdar Sezonu Kadınlar Ragbi Türkiye Birinciliği Anadolu Yıldızları Ligi’nde oynadıkları 7 maç sonunda namağlup olarak finale yükselen Körfezli Ragbici kadınlar finalde ev sahibi Kastamonuspor Ragbi Takımını büyük çekişmeli geçen maç sonunda 15-14 yenerek şampiyon oldular.

Körfezli Ragbicilerden iki ayda 2 şampiyonluk

İKİ AYDA İKİ KUPA

Lig boyunca rakiplerine sadece yarı final ve final maçında sayı vermeleri ise ayrıca sevindiren bir olaydı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Kadın Ragbi Takımı böylece son iki ayda katıldıkları iki şampiyonlukta da birinci olarak şampiyonluk kupalarını Körfez’e getirmeyi başardılar.

Körfezli Ragbicilerden iki ayda 2 şampiyonluk

MİLLİ TAKIMA 4 OYUNCU

Diğer taraftan hem U18’de, hem de Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Birinciliği’nde namağlup şampiyon olmalarının yanı sıra Körfez Gençlerbirliği sporcularından; Tuğbanur Yavuz, Ceyda Güven, Hilal Karagöz ve Sedanur Alagöz 7’li Ragbi U18 Milli Takım kampına davet edildiler.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.