Bahtiyar Kadayıf Müge Anlı’da ailesini arıyor…

Karamürsel’de 1996 yılında bir binanın içerisine bırakılan Bahtiyar Kadayıf ATV’de yayınlanan Müge Anlı’da ailesini arıyor. Öğretmen olan Bahtiyar Kadayıf, artık biyolojeik ailesini tanımak istediğini söyledi.

1996 yılında Karamürsel’de bir binanın içerisine çanta içerisinde bırakılan Bahtiyar Kadayıf, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında biyolojik ailesini arıyor. Şuan 27 yaşında ve Erzurum’da öğretmen olan Bahtiyar Kadayıf, evlatlık olduğunu 3 yıl önce öğrendiğini, o günden sonra da hikayenin peşine düştüğünü söyledi. 17 Şubat1996 yılında Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi’ndeki Yavuz Apartmanı’nın merdivenlerine çanta içerisinde bırakıldığını belirten Bahtiyar Kadayıf’ın göbek bağının bile düşmediği belirtildi.

BİNANIN İÇERİSİNE BIRAKILMIŞIM
3 yıl önce gerçeği öğrendikten sonra ailesini bulmak için çabaladığını ve sürekli olarak bırakıldığı apartmanı rüyasında gördüğünü söyleyen Bahtiyar Kadayıf, “Hikayenin başını görmek istiyorum. 17 Şubat 1996’da çantanın içerisinde yanında bebek çantası ile bırakılmışım. Bebek çantasının içerisinde biberon, battaniye, sıcak ve soğuk sular, mamalar da bırakılmış. Sonrasında Karamürsel’de yuvaya teslim edilmişim. 1996 yılının haziran ya da temmuz ayında da evlatlık verilmişim. Evlatlık verildiğim aile beni çok güzel büyüttü, hepsine bahtiyarım.

ONLARI MERAK EDİYORUM
3 yıl önce de yanlışlıkla ağzından kaçırıldı ve ailem de gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Ben de o günden buyana biyolojik ailemi bulmak için çabalıyorum. Hayattalar ise görmek istiyorum, değilseler de mezarının başında dua etmek istiyorum. Belki kardeşlerim vardır, onları tanımak istiyorum. O yüzden olayı bilen birisi var ise çok mutlu olurum. Ben onları tanımak istiyorum. Neden ve niçinleri öğrenmek istiyorum, amacım suçlamak değil.

İNŞALLAH ANNENİ BULURSUN
Programın sunucu Müge Anlı da bu hikayeden çok etkilendiğini belirterek, “Çanta hazır olarak bırakıldığı için demek ki hazırlıklı bir bebekmişsin. Şimdi de ailesini arıyor. Annesine yazdığı bir şiir de var, onu da ona okuyacak. İnşallah anneni bulur ve okursun. Binaya bırakılan o bebek şuan büyümüş ve öğretmen bile olmuş. İnsanın bebeğinden daha kıymetli neyi olabilir ki, onu bırakıyor ise kim bilir neler olmuştur” dedi.

19 Haz 2023 - 11:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.