Ertuğrul Sağlam imzayı attı

Kocaelispor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam için Körfez Brunga Tesisleri’nde imza töreni yapıldı

Kocaelispor 2 yıllık anlaşma sağladığı tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam için Körfez Brunga Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Sağlam’a Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

TEŞEKKÜR ETTİ 

İmza töreninde Ertuğrul Sağlam, “Türk futbolunun en büyüklerinden olan Kocaelispor camiasında bulunmaktan mutluyum. Tarihinde ve genlerinde fark yaratan bir camia olduğumun farkındayım. Benim bugün burada olmama vesile olan bir grup var. Kocaelispor geçtiğimiz sezon  şampiyon olup 1.lige çıkmasaydı ben burada olmayacaktım. Şampiyonlukta emeği geçen başkanımıza, yönetime, Sayın Fırat Gül’e, futbolcu kardeşlerimize ve cefakar taraftarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonlukta kimin toplu iğne ucu kadar emeği varsa ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

19 Haz 2023 - 17:09 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.