Kocaelili Yasin Ekrem Serim Hakan Fidan'ın yardımcısı oldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yardımcısı Kocaelili Yasin Serim oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın 28 Mayıs'taki   Seçim zaferi sonrası dünyadaki gözler Türkiye'deki yeni döneme çevrildi. Eski MİT  Başkanı Hakan Fidan son kabinede Dışişleri Bakanı olmuştu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yardımcısı Kocaelili Yasin Serim  oldu

YASİN EKREM SERİM KİMDİR? 
Yasin Ekrem Serim 14 Ekim 2022 yılından bu yana Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Yasin Ekrem Serim aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eski Başdanışmanı olan Maksut Serim’in de oğlu. Maksut Serim çok uzun yıllardır Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çalışıyor.

Yasin Ekrem Serim 27 Mart 1986 yılında İzmit, Kocaeli’nde dünyaya geldi.
Serim, Girne Amerikan Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu.

Yüksek Lisansını Westminster Üniversitesi’nde “Uluslararası İşletme Yönetimi” alanında yapan Serim, 2010-2012 yılında Avrupa Birliği Bakanlığı’nda danışmanlık yaptı.

22 Haz 2023 - 09:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.