Kuyumcularda bayram mesaisi

Kocaeli Kuyumcular Derneği, Kurban Bayramı dolayısıyla, il genelindeki tüm kuyumcu dükkanlarının pazartesi günü ve arefe günü mesai yapacağını açıkladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı sebebi ile ilçelerle beraber Kocaeli’deki tüm kuyumcu dükkânlarının kapanış saatleri 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı saat 21:00’a kadar uzatıldı. Kurban Bayramı boyunca 4 gün kapalı olan kuyumcu dükkanlarının 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibari ile normal çalışma saatleri olan 09:00 – 20:00 arası açık bulunacak.

23 Haz 2023 - 12:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.