Belediye Derincespor'da Hamza Mutlu görevi bıraktı

Belediye Derincespor teknik direktörü olarak Play-Off birinciliğiyle bir üst lige çıkma başarısı gösteren Hamza Mutlu görevini bıraktığını açıkladı

Belediye  Derincespor ile TFF 3. Lig Play-Off  finalinde 52 Orduspor'u yenerek  bir üst lige çıkma başarısı gösteren Hamza Mutlu, veda mesajı yayınlayarak görevi bıraktığını duyurdu. Mutlu mesajında emeği olan herkese teşekkür ederken şunları kaydetti;

KULÜP REKORLARININ KIRILDIĞI BU ŞAHANE HİKAYE
“Bu sezonun devre arasında çok zor şartlar altında göreve başladığımız, yaşadığım ve büyüdüğüm ilçenin takımı Belediye Derincespor maceramız, sezon sonu itibarı ile şampiyon olarak noktalandı. Kulüp rekorlarının kırıldığı bu şahane hikâyede, teknik ekibim ve futbolcularımın ciddi katkısı ile final maçı dahil 18 maç hiç yenilmeden, yalnızca 5 gol yiyip son 8 maç gol yemeden tamamlayarak, 2 puan ortalamasının üzerine çıkıp doğrudan play off finali oynamaya hak kazandık. Finalde Orduspor'u mağlup ederek üst lige yükseldik.

BELEDİYE DERİNCESPOR'A ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BAŞARILAR
Görev alma sürecimizde bize olan güveni ve sonrasında yanımızda olduğunu her zaman hissettiğimiz nadir isimlerden Osman Cömert'e; her şeye rağmen son süreçteki olumlu yaklaşımlarından ve tavırlarından dolayı Başkan, Yönetim Kurulu, Kulübün yeni sahiplerine; Emeğine alın terlerini katan Kulüp Personeline; Şampiyonluğun gerçek mimarları ve bu işin assolistleri olan, karakterleri ve yürekleri çok büyük oyuncu kardeşlerime; Her zorluğa rağmen bir an bile motivasyonlarını düşürmeden emek veren, yoldaşım Murat, Özgür ve Ekrem hocalarıma; Çalıştığım süre boyunca samimi desteklerini hissettiğim   Derince halkı, Kocaelisporlu futbolseverler ve basın mensuplarına teşekkürü borç bilirim. Belediye Derincespor'a önümüzdeki sezon 2. Ligde başarılar dilerim” 

23 Haz 2023 - 21:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.