Bayramlar birlikte güzel

Bayram coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Derince’de bayramın ilk günü Başkan Aygün, ilçe sakinleri ile bayramlaşarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu

Bayramlar birlikte güzel
Bayramlar birlikte güzel
Haber albümü için resme tıklayın

Kurban Bayramı, İslam aleminde ve ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Sabahın ilk saatlerinde camiler dolup taştığı bayramın ilk günü bayramlaşma heyecanı da yaşandı. Derince  Belediye Başkanı Zeki Aygün de bayramın ilk günü  ilçe sakinleri ile bayramlaştı. Derince Merkez Camii’nde eda ettiği ikindi namazının ardından cami cemaati ile bir araya gelen Başkan Aygün, tüm İslam aleminin bayramını tebrik ettiğini ifade etti. Ardından Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve  Spor Merkezi ile ilçe genelinde çocukların  bayram mutluluklarına ortak olan Başkan Aygün, Derince’nin çınarlarından Paris Terzisi olarak bilinen İsmet Akbulut’u  ziyaret ederek bayramını tebrik etti.

Bayramlar birlikte güzel
Bayramlar birlikte güzel

29 Haz 2023 - 13:06 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.