Derince’de AK Parti ailesi bayramlaştı

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşirken, teşkilatlar Kurban Bayramı’nda da tek yürek oldu

Derince’de AK Parti ailesi bayramlaştı
Derince’de AK Parti ailesi bayramlaştı
Haber albümü için resme tıklayın

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreni, teşkilat mensuplarından yoğun ilgi gördü. 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerin ardından ilk bayramlaşma töreni olan Kurban Bayramı buluşması teşkilatlardaki birlik ve beraberliği bir kez daha ortaya koydu. Günün anlam ve önemine yönelik selamlama konuşmalarının da yapıldığı bayramlaşma programında AK Parti ailesi 2024 yerel seçimleri için de hazır olduğunu gösterdi.

YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreni AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri, mahalle başkanları, teşkilat yöneticileri ve AK Partili üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

29 Haz 2023 - 15:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.