Demet Akalın Kocaelillerle buluşacak

Gölcüklü ünlü sanatçı Demet Akalın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek 'Büyük Giresunlular Buluşması' kapsamında Kocaeli'de konser verecek

Demet Akalın Kocaelillerle buluşacak
Haber albümü için resme tıklayın

Gölcüklü olan ve ailesi de Gölcük'te yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Giresun Dernekler Topluluğu’nun (KOGİDET) 09 Temmuz Pazar Günü Saat:18.30’da düzenleyecek oldukları Büyük Giresunlular Buluşması’nda sahne alacak.  Gebze Alaettin Kurt Stadyumu'nda 18.30'da sahne alacak olan konsere ücretsiz olarak katılım sağlanabilecek.

Demet Akalın Kocaelillerle buluşacak

04 Tem 2023 - 16:33 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.