İYİ Parti’de istifalar devam ediyor!

İYİ Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Kamil Emrah Erenkaya görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor!
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti   Gebze  İlçe  Başkanı Burak Uluköylü, İYİ Parti eski İl Başkan Yardımcısı Murat Atar ve İYİ Parti Başiskele İlçe Yöneticisi Hasan Seymen, İYİ Parti Gebze eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Şahin’in ardından İYİ Parti Gölcük İlçe Yöneticisi Kamil Emrah Erenkaya da partiden ve görevinden istifa etti.

Erenkaya’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Gördüğüm luzum üzere kurucular kurulu üyesi olduğum , İlçe Yönetim Kurulu ve İyi parti üyeliğimden istifa ediyorum, geride biraktiğim 5 yilda tanıdığım ve görev yaptigim tüm arkadaşlara hakkımı helal ediyorum İyi Partinin kurumsal yapisiyla bir ilişkim kalmadiğini beyan ederim saygılarımla.”

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor!

05 Tem 2023 - 10:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.