Şarkıcı Özgün, Kocaeli'de Konser Verecek

Özgün, Derince Yenikent'teki Kocaelispor Eski Tesislerinde Hayranlarıyla Buluşacak

Kocaeli'nin Derince ilçesinde heyecanla beklenen bir konser haberi geldi. Ünlü şarkıcı Özgün, 11 Temmuz Salı günü saat 21.00'de Derince Yenikent'teki Kocaelispor eski tesislerinde konser verecek.

Özgün, son yıllarda popülerlik kazanan bir sanatçı olup, Türk pop müziğine getirdiği farklı tarzı ve etkileyici sesiyle tanınmaktadır. Hayranları, bu özel geceye katılarak Özgün'ün canlı performansını izleme fırsatı bulacak.

Kocaeli'nin konser meraklıları için bu etkinlik oldukça heyecan verici bir fırsat sunuyor. Derince Yenikent'teki Kocaelispor eski tesisleri, konserin gerçekleşeceği mekan olarak seçilmiştir. Konser saat 21.00'de başlayacak ve sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Bilet satış noktaları ve etkinlik düzenleyicileri tarafından ayrıntılı bilgi sağlanması önerilmektedir. Özgün hayranları, bu özel konser için biletlerini erken temin etmeleri gerektiğini unutmamalıdır.

Kocaeli'de yaşayan müzikseverler için Özgün'ün konseri, yaz aylarında keyifli bir etkinlik sunacak. Eğlenceli bir müzik deneyimi için 11 Temmuz Salı akşamı Derince Yenikent'teki Kocaelispor eski tesislerine giderek, Özgün'ün performansını izleyebilirsiniz.

06 Tem 2023 - 11:25 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.