Midibüste çıkan yangına, yoldan geçen arama kurtarma ekibi müdahale etti

İzmit ilçesinde seyir halindeki midibüste çıkan yangına, şans eseri yoldan geçen Sakarya Arama Kurtarma ve Yardım Timi (SAKTİM) müdahale etti. Yangın büyümeden kısa sürede söndürüldü

Yangın, dün gece saatlerinde Kandıra Sapağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan 16 BDH 614 plakalı servis midibüsünde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Dumanları fark eden sürücü midibüsü sağ şeride çekti. O esnada yoldan geçen Sakarya Arama Kurtarma ve Yardım Timi (SAKTİM) yangına müdahale etti. Yangın büyümeden kısa sürede söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye ulaşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri ise tedbir amaçlı incelemelerde bulundu. Öte yandan, midibüste hasar meydana geldi.

06 Tem 2023 - 15:39 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.