Tüm ürünlerdeki KDV oranları zam geldi!

Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre tüm ürünlerdeki KDV oranına zam geldi.

Katma Değer Vergisi’ne (KDV)  zam yapılmasına ilişkin zam kararı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Resmi Gazete’de yayınlandı. Türkiye’de satılan tüm ürünlerden alınan Katma Değer Vergisi oranı yüzde 18 oranındaydı. Alınan yeni kararla birlikte Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarına zam yapıldı. İşte Resmi Gazete’nin 32 bin 241. sayısında yer alan KDV kararları…

TÜM ÜRÜNLERE ZAM YOLDA!
Türkiye’de satılan ve tüm ürünlerden alınan Katma Değer Vergisi (KDV) oranı bu sabah Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile arttırıldı. Yüzde 8 ve 18 olarak uygulanan KDV oranları yüzde 10 ve 20 olarak arttırıldı. Konuyla ilgili karar Resmi Gazete’nin 7 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan32 bin 241. sayısında yer aldı.

07 Tem 2023 - 09:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.