Kocaelispor’da imzalar atıldı

Kocaelispor yeni transferler Christian Kouakou ve Fatih Bektaş ile resmi sözleşme imzaladı

Kocaelispor’da imzalar atıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor yeni transferleri İsveç’in Sirius takımından Christian Kouakou ile 2 yıllık ve Zonguldak Kömürspor’dan Fatih Bektaş ile de 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. 2 oyuncu için Kocaeli Stadyumu’nda imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine Kocaelispor Başkanı Engin Koyun da katıldı.

Kocaelispor’da imzalar atıldı


“ÇALIŞMALARIMIZ DOĞRU İLERLİYOR”

Başkan Engin Koyun yaptığı konuşmada, “2 yıl sonra yabancı bir transferin şehirimiz de tanıtımını yapmaktan mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten özlemişiz. Çalışmalarımız yavaş ve doğru ilerliyor. Yapılan transferlerin tamamı hocamız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın ortaklaşa aldıkları isimlerdir” dedi.

10 Tem 2023 - 19:16 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.