Derincespor FK'da önemli imzalar atıldı

TFF 2. Lig’in yeni ekibi Derincespor FK’da teknik direktörlük koltuğu Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Turhan Sofuoğlu’na emanet edildi. Tecrübeli golcü Mehmet Akyüz ile de resmi sözleşme imzalandı

Derincespor FK'da önemli imzalar atıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan ve Belediye Derincespor olan adını Derincespor FK olarak değiştiren Derince ekibi, hareketli bir gün yaşadı. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Süper Lig’in tecrübeli golcülerinden Mehmet Akyüz ile sözleşme imzalandı. Ayrıca Fenerbahçe’nin efsane futbolcuları arasında yer alan Turhan Sofuoğlu da takımın yeni direktörü oldu. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Erdinç Şehit de katıldı.

10 Tem 2023 - 21:41 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.