MHP Derince’de Aykurt görevi devraldı

Salim Sayar'ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derince İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine atanan yeni Başkan Yener Aykurt görevi devraldı

MHP Derince’de Aykurt görevi devraldı
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Liman İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yener Aykurt geçtiğimiz günlerde  MHP  Derince İlçe Başkanı olarak atandı. Atamanın ardından Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreniyle Aykurt, görevi Sayar’dan devraldı.

‘GÖREVE BAŞLADIK’

Görevi devraldıktan sonra açıklama yapan yeni Başkan Aykurt, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin takdir, talimat ve tensipleriyle Derince İlçe Başkanlığı görevimize Eski İlçe Başkanımız sayın Salim Sayar Ve Yönetimindeki ülküdaşlarımızın katılımıyla İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş'ın selamları teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcımız İlhan Yaşar ve İl Yöneticilerimiz ve Derinceli ülküdaşlarımızın katılımıyla devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Görevimize başladık” ifadelerine yer verdi.

MHP Derince’de Aykurt görevi devraldı

‘DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM’

Aykurt sözlerinin devamında, “Dava arkadaşlarımla birlikte büyük bir aşk ve şevkle partimizin başarısı için gece gündüz her eli sıkarak yorulmadan çalışacağız. Teşkilatımızın devir teslim töreninde bizleri yalnız bırakmayan uzaktan ve yakında katılım sağlayan ülküdaşlarımıza hemşeri derneklerine sivil toplum kuruluşlarına belediye meclis üyelerine ilçe başkanımız Salim Sayar ve yönetimine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz. Gündüz durmadan gece uyumadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

11 Tem 2023 - 11:59 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.