Hodri Meydan: "Rakamlar açıklansın"

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği yeni transfer Kouakou’nun sözleşmesinde yer alan maddelerin açıklanmasını talep etti

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi

" Büyük Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna;

Derneğimize gelen bilgiler doğrultusunda kulübümüzün bugün resmi imza attırmış olduğu Onil Christian Kouakou isimli oyuncuya 200.000 € bonservis, bu sezon için ortalama 300.000-350.000 € ve önümüzdeki sezon için yine aynı rakamlar doğrultusunda sözleşme yapıldığı bilgisi tarafımıza iletilmiştir.

Oyuncunun, Sirius Kulubü’nden aylık ortalama kazancının 3.000-4.000 € belirtildiği bir piyasada takımımıza transferi gerçekleşen Kouakou’nun transferi hususunda verilen rakamların kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılmasını Kocaelispor Yönetim Kurulumuzdan talep etmekteyiz.

Eğer söylenilen rakamlar medyada yazıldığı gibi ise, kur hesabı neye göre yapılmıştır ve oyuncunun kulübümüzden talep ettiği bonuslar kendisine verilen kazancın içerisinde midir?

Bir önce ki açıklamamızda da belirtilmiş olduğumuz gibi, bu kulübün sokağa atılacak hiç bir kuruşu olmadığı gibi, geçmişte yapılan hataların önüne geçebilmek adına atılan her adımın takibinde olmaktan asla ve asla geri durmayacağız. Son olarak yeni transferimiz Kouaku’ya armamız altında nice başarılar dileriz."

11 Tem 2023 - 12:15 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.