Yıldırım'dan çalışanlara ek zam

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Hizmet İş Sendikası yetkilileri ile bir araya gelerek Karamürsel Belediyesi kadrolu ve şirket işçileri için ek protokol imzaladı

Karamürsel  Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “İşçilerimizin örgütlü olduğu hizmet iş sendikamız ile 2023 Ocak ayında yaptığımız toplu iş sözleşmesi ile %84 oranında gerçekleştirdiğimiz  zam oranının ardından, Temmuz ayında Cumhurbaşkanımızın Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme, her bir insanımızın refah kaybını telafi etme' sözünün karşılığı olarak yapmış oldukları ücret artışlarına paralel Karamürsel Belediyesi olarak çalışanların ücretleri iyileştirmek için sendikamız ile görüşme gerçekleştirdik. Görüşme sonucunda çalışma arkadaşlarınızın ücretlerini enflasyon ezdirmeyecek yüzlerini güldürecek bir düzenleme yaptık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, “İsmail başkanımız çalışanların ücretlerinin verilmesi, haklarının korunması için hep öncülük yapmış, her daim gereğini yapmıştır. Kendisine çalışan tüm arkadaşlarım ve sendikamız adına özellikle teşekkürler ediyorum” dedi. Yapılan toplantıya Hizmet iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, başkan yardımcıları Mesut Çetinkaya ve Nazmiye Tunç Yıldırım katıldı.

13 Tem 2023 - 11:29 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.