Trenin önünce atlayarak intihar etti !

Tersane işçisi 31 yaşındaki Fikret Oğuz, kendisini trenin önüne atarak yaşamına son verdi

Darıca’da oturan ve Tuzla Tersanesi’nde çalışan 31 yaşındaki Fikret Oğuz yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre; Evli ve üç çocuk babası olan Fikret Oğuz,  Gebze Muallimköy’de bilinmeyen bir nedenle seyir halindeki trenin önüne atladı. 31 yaşındaki Fikret Oğuz, olay yerine feci şekilde can verdi. Geride bir intihar notu da bıraktığı öne sürülen Fikret Oğuz’un intiharı ailesini yıktı. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. Yaşamına son veren Fikret Oğuz, memleketi Kars’ın Gürbüzler Köyü’nde toprağa verildi.

13 Tem 2023 - 20:19 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.