Derince'de ilaçlama her noktada

Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarıyla sivrisineklere karşı etkin mücadeleyi sürdürüyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında sivrisinekle etkin mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye ekipleri belirlenen programın yanında vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek mahalle bazlı ilaçlama yapıyor. İlçe genelindeki tüm mahalleleri periyodik olarak ilaçlayan belediye ekipleri, sivrisineklerle etkin mücadelenin yaz dönemi boyunca aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

 

14 Tem 2023 - 10:33 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.