Derince’de Dualar Şehitlerimiz İçin

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Çınarlı Şehitliği’nde düzenlenen programda şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde Derince genelinde çeşitli programlar düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçedeki ilk program Çınarlı Şehitliği’nde gerçekleşti. Şehitlik ziyaretinde Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Kd. Albay Niyazi Okan Çoban, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, ilçe protokolü, şehit aileleri ve yakınları hazır bulundu. Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği programda İlçe Müftü Vekili Muhammed Aydın’ın yaptırdığı dua ile şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

Derince’de Dualar Şehitlerimiz İçin

Derince’de Dualar Şehitlerimiz İçin

Derince’de Dualar Şehitlerimiz İçin

Derince’de Dualar Şehitlerimiz İçin

17 Tem 2023 - 17:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.