Körfez’de parkların bakımı yapılıyor

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz boyunca düzenli olarak parkların bakım ve onarımı ile birlikte temizlik işlemlerini de gerçekleştiriyor

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz boyunca düzenli olarak parkların bakım ve onarımı ile birlikte temizlik işlemlerini de gerçekleştiriyor. Her gün eş zamanlı olarak mahallelerde bulunan parklarda gerçekleştirilen çalışmalar, önceki gün de 6 mahallede aynı anda yapıldı.

Körfez’de parkların bakımı yapılıyor

GÜNLÜK TEMİZLENİYOR

Rutin olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları dışında park içerisindeki otlar biçilirken, çocukların keyifle vakit geçirdiği oyun grupları da temizlendi. Ayrıca kötü durumdaki oyun gruplarının da değişimleri gerçekleştirildi. Yetkililer, düzenli olarak parkların bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Körfez’de parkların bakımı yapılıyor

Körfez’de parkların bakımı yapılıyor

18 Tem 2023 - 13:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.