Valilikten sıcak hava uyarısı

Kocaeli Valiliği, sıcak havanın normalleri üzerinde seyredeceği konusunda uyarıda bulundu

Kocaeli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  son değerlendirmeye göre; 19 Temmuz Çarşamba ile 24 Temmuz Pazartesi arasında ilimiz ve tüm yurtta etkili olması beklenen  hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-8 derece üzerinde seyretmesinin beklendiğini açıkladı. Valilik ayrıca, sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

# son, hava

18 Tem 2023 - 13:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.