Pehlevan, sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

İl Sağlık Müdürü Pehlevan; Kocaeli'de yapım çalışmaları devam eden sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

Pehlevan, sağlık yatırımlarını yerinde inceledi
Pehlevan, sağlık yatırımlarını yerinde inceledi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli il  Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilimizde inşaat ve yapım çalışmaları devam eden bazı sağlık yatırımlarına inceleme ve değerlendirme amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Çayırova Akse Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunan Pehlevan; yer teslimi yapılan ve yakında inşaatı başlayacak olan Aile Sağlığı Merkezi projesinin tamamlanıp hizmete girdiğinde bölgedeki sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin yer sağlayacağını belirtti.

Pehlevan, sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

Akabinde Darıca Birinci Basamak Sağlık Kompleksi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde,  son aşamasına gelen çalışmaları inceleyen Pehlevan, komplekste vatandaşlara aile hekimliği, sağlıklı hayat merkezi,  ilçe sağlık müdürlüğü ve toplum ruh sağlığı merkezi gibi çok önemli hizmetin sunulacağını vurguladı.

Pehlevan, sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

Daha sonra Körfez ilçesine giderek yapımı hızla sürdürülen Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezinde çeşitli incelemelerde bulunan Pehlevan’a Körfez İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oğuz Kösa tarafından projeyle ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Pehlevan Derince Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezine de giderek incelemelerde bulundu. Pehlevan, ilçede yapım çalışmaları devam eden bir başka önemli proje olan Derince Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin ise 75 diş üniti kapasiteli olacağını ve önümüzdeki yıl içerisinde açılmasını planladıklarını da kaydetti.

Pehlevan, sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

20 Tem 2023 - 11:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.