Kandıra’da bu plajlar dışında denize girmek yasak!

Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada 24 Temmuz Pazartesi (bugün) Kerpe ve Kovanağzı plajları dışında diğer alanlarda denize girmek yasaklandı

Kandıra’da 24 Temmuz Pazartesi (bugün) Kerpe ve Kovanağzı dışında bulunan alanlarda denize girmek yasaklandı. Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Olumsuz Hava/ deniz şartları sebebiyle bugün (24.07.2023) içinde Kandıra ilçemizde bulunan Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plaj, sahil ve koylarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemeleri önemle rica olunur.” ifadeleri yer aldı.

# yer, hava

24 Tem 2023 - 10:37 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.