Büyükşehir işçisine yüzde 20 zam

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, işçi personeli enflasyon ve yaşanan fiyat artışlarına karşı koruyacak kararını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Bugün yapılan açıklamada yevmiye ve tüm sosyal haklara yüzde oranında zam yapıldığı açıklandı

Kocaeli  Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ocak ayında tüm sözleşmeler imzalanmış olmasına rağmen Temmuz ayına gelinceye kadar oluşan enflasyon farkının işçilere ödenmesi talimatını vermişti. Bu kapsamda sendikalarla daha önce yapılan sözleşmeler de güncellendi. Başkan Büyükakın, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU Genel Müdürlüğü ve iştiraklerdeki işçilerin yevmiye ve tüm sosyal haklara yüzde 20 oranında zam yapılmıştır" açıklamasında bulundu.

24 Tem 2023 - 17:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.