Kocaeli’deki sıcaklıklar önce artacak, sonra düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu değerlendirmelere göre, hafta ortasında hava sıcaklıkları artacak, hafta sonu sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yarın (25 Temmuz 2023) Kocaeli dahil olmak üzere Marmara Bölgesi’nde hava sıcaklıklarının bölge genelinde etkisi artması bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe günleri bölgemizde etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Sıcak hava dalgasının 27 Temmuz 2023 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra Kocaeli olmak üzere bölge genelinde etkisini kaybedeceği, bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocukların başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAZI İLLERİMİZDE BEKLENEN SICAKLIKLAR

İstanbul : 28-37

Edirne : 32-42

Kırklareli : 29-41

Tekirdağ : 26-33

Kocaeli : 30-41

Sakarya : 30-39

Yalova : 26-35

24 Tem 2023 - 18:19 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.