Ulaşımpark'ta zam oranı belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Ulaşımpark’ta zam oranı belli oldu. İşçilere yüzde 20 oranında zam yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki çalışanlar ve İSU Genel Müdürlüğü’nde çalışan işçilerin ücretlerine yüzde 20 oranında zam uygulandığını duyurmuştu. Açıklamanın ardından Demiryol İş Sendikasının örgütlü olduğu Ulaşımpark Genel Müdürü Serhan Çatal ile Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman bir araya gelerek zamlı protokole imzaları attı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili konuşan Demiryol İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman “Bugün saat 16:30 sularında Ulaşımpark genel müdürümüz Sayın Serhan Çatal sendikamızın başkan yönetici ve temsilcilerimiz ile birlikte genel müdürlük binasında bir protokol imzalamış bulunuyoruz” dedi. Tüm haklara yüzde 20 zam uygulandığını duyuran Yaman, “Protokol dahilinde ülkemizde yaşanan enflasyon ve alım gücümüzün aşılması adına talebimiz doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'ın takdirleri ile yüzde 20 refah payı, 15 Temmuz’dan itibaren çıplak ücretlere gelmiştir. Ayrıca ücretlere gelen yüzde 20’lik refah payı parasal tüm sözleşme kapsamındaki maddelere yansıtılmıştır. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Genel Sekreterinize ve Genel Müdürümüze sizlerin adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

25 Tem 2023 - 09:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.