Derince Belediyesi'nden kaldırım düzenlemeleri

Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Kahramanlar Caddesi ve Çenedere Caddesi’nde kaldırım düzenlemeleri gerçekleştiriyor

Derince Belediyesi'nden kaldırım düzenlemeleri
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri ihtiyaç duyulan noktalarda düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Altyapı ve üstyapı çalışmaları noktasında kente değer katan çalışmalara imza atan Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez kaldırım düzenlemeleri gerçekleştiriyor. Dumlupınar Mahallesi Kahramanlar Caddesi’ndeki kaldırımları yenileyen ekipler Sırrıpaşa Mahallesi Çenedere Caddesi üzerindeki kaldırımlarda da artık son düzenlemeleri yapıyor.

Derince Belediyesi'nden kaldırım düzenlemeleri

25 Tem 2023 - 11:52 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.