Kazan’dan Hürriyet’e: İzmitlilere havale ediyorum!

MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan, Başkan Hürriyet’in belediyeyi ihalelerde zarara uğrattığını ifade ederek “Ben başkanı değerli İzmitli hemşerilerime havale ediyorum” dedi

MHP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in araç ihalesiyle belediyeye zarar uğrattığını söyledi. Kazan, Başkan Hürriyet’e seslenerek “Arsa satalım belediyeyi zarara uğratalım. Yandaş müteahhitlerden misli, misli pahalıya mal alalım. İzmit gülümsesin, yandaşlar bayram etsin, dostlar alışverişte görsün. Ama suçlu AKP’li, MHP’li meclis üyeleri…” dedi. Kazan’ın açıklamaları şöyle:

‘ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ÖYLE Mİ?’

Çöp toplamayı bile beceremeyen Fatma Kaplan, Belediyeyi zarar ettirmeye, yandaşları zengin etmeye devam ediyor. Tuncay Seyahat, açık araç kiralama ihalesini kazanıyor. Hiçbir eksiği yok ama Fatma Kaplan, ihaleyi iptal ediyor. Tuncay Seyahat dava açıyor ve 1.8 milyon tazminat hakkı kazanıyor. Asıl bomba ise şu: Fatma Kaplan, ihaleyi İstanbullu firmaya veriyor tabi aşırı bir fiyat ile. Ve bu firma geliyor Tuncay Seyahat’ten araçları kiralıyor. Fatma Kaplan’a teslim ediyor yani belediye 2 defa zarar ediyor. 1.8 milyon tazminat üstüne de Asos firmasına oldukça yüklü miktarda fark ödeyerek araçları ondan kiralıyor. Hey gidi şeffaflık hey… Araç ihaleleri canlı yayınlanmıyor. Fatma Kaplan, şeffaf belediyecilik yapıyordu değil mi? Her gün ihaleleri mesaj atıyordu değil mi?

‘SUÇU MUHALEFETE ATIYOR’

Entrikalarla dolu bir dört yıl. Yalan rüzgarı filmlerine bir yenisi daha eklendi. Bu filmin sonu iyi bitmeyecek. İzmit halkına darbe üstüne darbe. Ne güzel iş ihaleyi burada İzmitli Tuncay seyahate verme 1.8 milyon tazminat öde, İstanbullu firmaya da ballı kaymaklı ihale teslim et. Oda gelsin Tuncay seyahatten kiralasın İzmit Belediyesine versin kılçıksız suya sabuna dokunmadan karını alsın. Bu işten kim ne kadar kazandı bilemiyoruz ama. İzmit Belediyesi  büyük zarar ediyor. Açıkça görülüyor ki Fatma Kaplan’ın ısrarla Kırıkkaleli, İstanbullu firmalara veriyor. Sonra da algı oyunlarına devam edip EYT’lilerin paraları ödenmeyip suçu da muhalefet meclis üyelerine atmaktadır. Arsaların satılmasını bu yüzden kabul etmiyoruz. Kasadaki paraları bu şekilde heba ediyor.

‘İZMİTLİLERE HAVALE EDİYORUM’

Gölkay parkı içinde kiracı varken çıkarıyor. Kiracıya tazminat ödüyor. Gölkay Park’ı yıkıyor yenisini 23 milyona yapıyor. Işıklandırmaya paralar ödüyor alan berbat ve karanlık halde. Belediye zarara uğratılmakta ve yangından mal kaçırır gibi paralar böyle ihalelerle yandaşlara aktarılmaktadır. Bunlar tabi ki dağın görünen yüzü. Bilmediğimiz, görmediğimiz acaba neler çıkacak? Ben başkanı değerli İzmitli hemşerilerime havale ediyorum. Paraları çarçur ederek her köşedeki bilboardlara astığı algıdaki gibi… Değil Başkanın yaptıkları, biz kendisinin İzmit halkının paralarını çarçur etmesene müsaade etmediğimiz içindir bu bağırıp çağırmaları.

30 Tem 2023 - 12:56 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.