Hodri Meydan: “Açılış maçı ücretsiz olmalı”

Hodri Meydan Taraftar Derneği, yönetim kuruluna yanlıştan dönerek, Pendikspor ile oynanacak açılış maçının ücretsiz yapılması çağrısı yaptı

Hodri Meydan Taraftar Derneği açıklaması: “Kurulduğumuz günden bu yana tarihimizde bir sezon açılışında getirilen sanatçının maliyetinin taraftardan karşılandığına camia olarak ilk defa şahit oluyoruz. Sezon açılışları, taraftarları takımla buluşturmak, yeni sezon için iyi bir sinerji yakalamak, camiayı havaya sokmak, futbolcuları sezona iyi bir şekilde başlatmak, moral ve motivasyonunun üst seviyede tutulması için düzenlenen bir organizasyondur. Bu açılışlarda, taraftarlardan gelir amacı gözetilmez. Buradan; kulüp başkanı ve mevcut yönetiminden, yapılan bu yanlıştan acilen dönmesini ve 5 Ağustos tarihinde evimizde karşılaşacağımız Pendikspor hazırlık maçı için tüm kapıların ücretsiz şekilde taraftara açılmasını talep ediyoruz. Unutmayın ki; sezon açılışları, ticari amaç güdülerek hazırlanan bir organizasyon değildir” 

02 Ağu 2023 - 09:52 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.