Aykurt ve yönetiminden Başkan Aygün’e ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

Derince’de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı, Derince  Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İade-i  ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmede MHP Derince  İlçe Başkanı Bülent Aykurt, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini belediyemizde konuk ettik. Kendilerine nezaketleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt da ev sahipliğinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

02 Ağu 2023 - 11:29 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.