Körfezliler sağlıklı yaşam için yürüdü

Körfez Belediyesi tarafından bir süredir ara verilen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri tekrar start verdi. Tütünçiftlik sahilinde buluşan Körfezliler, sahi boyunca Derince’ye geçti ve tekrar geri döndü

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri tekrar başladı. Tütünçiftlik sahilinde yer alan Nazende Restoran ve Kafe önünde başlayan yürüyüş kapsamında, katılımcılar Derince sahiline kadar yürüdü ve geri geldi. Yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, meclis üyeleri, STK temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Körfezliler sağlıklı yaşam için yürüdü

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Tütünçiftlik Nazende önünde toplanan kalabalık, ilk olarak ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra gerçekleştirilen yürüyüş ile vatandaşlar Tütünçiftlik sahilinden Derince sahiline kadar yürüdü ve geri geldi. Vatandaşlar etkinlikten dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederken, Başkan Şener Söğüt de yürüyüşün sağlık için önemine değindi.

Körfezliler sağlıklı yaşam için yürüdü

Körfezliler sağlıklı yaşam için yürüdü

Körfezliler sağlıklı yaşam için yürüdü

07 Ağu 2023 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.