Forma tanıtım lansmanı yarın

Kocaelispor ile kulübün ana sponsoru olan Yıldız Entegre arasında yapılacak olan imza töreni ve tanıtım lansmanı yarın saat 10.30 ile 12.00 arasında Kocaeli Stadı'nda gerçekleşecek

Kocaelispor yönetimi, Yıldız Entegre ile ana sponsorluk anlaşması için Kocaeli Stadyumu’nda  imza töreni ve tanıtım lansmanı düzenleyeceğini açıkladı. İmza töreninde Kocaelispor adına kulüp başkanı Engin Koyun, Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Yıldız katılacak.

YARIN SAAT 10.30 İLE 12.00'DE 

Kocaelispor ile kulübün ana sponsoru olan Yıldız Entegre arasında yapılacak olan tanıtım toplantısının ayrıntıları açıklandı. Buna göre yarın saat 10.30-11.00 arasında konuklara ikram olacak, saat 11.00 ile 11.20  aralığında açılış konuşmaları yapılacak. Basın toplantısında soru-cevap bölümünden sonra 11.30 ile 12.00 saat diliminde forma tanıtımı ve fotoğraf çekimi yapılacak. 

07 Ağu 2023 - 11:23 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.