Sıcaktan kavrulan Kocaelililer yağmurla serinledi

Geçtiğimiz günlerde termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği Kocaeli'de sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak etkili oluyor

Sıcaktan kavrulan Kocaelililer yağmurla serinledi
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'de geçtiğimiz haftalarda etkili olan bunaltıcı sıcakların ardından  hava, bugün etkili olan yağmurla serinledi. Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Kocaeli'de sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak etkili oluyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün dün yaptığı uyarılarının ardından başlayan sağanak yağış, İzmit'te etkisini artırdı. Meteoroloji'nin açıkladığı haftalık hava tahmin raporunda 4 gün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcak havalardan çok bunaldığını söyleyen Kamer Karan, "Bugün İzmit'te yoğun bir yağmur var. Günlerdir sıcaktan bunalmıştık. Gerçekten çok sıcaktı. Bugün yoğun bir yağmur var. Serinledik, iyi oldu. Önümüzdeki günlerde sıcaklar devam eder mi bilemiyorum" dedi.

Sıcaktan kavrulan Kocaelililer yağmurla serinledi

# bir, hava, oldu

11 Ağu 2023 - 13:58 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.