Atasoy Bilgin: “Derince’ye çözüm üreteceğiz”

CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, yarın gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesi mücadele vurgusu yaptı. Bilgin, “Derincemizin sorunlarına mutlaka çözüm üreteceğiz ve Derince’ye nefes olacağız. Ayrışarak değil birleşerek başaracağız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından alınan kurultay kararının ardından örgütlerde kongre heyecanı başladı. Delege seçimlerinin sona ermesinin ardından  ilçe kongrelerinin ilki Çayırova ile başlarken, yarın CHP  Derince İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleştirilecek. Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kongrede mevcut başkan Atasoy Bilgin beyaz listeden,  Deniz Boztepe ise mavi listeden seçimlere girecek. CHP Deirnce İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, kongre öncesi yaptığı açıklamayla mücadele vurgusu yaparak halkın iktidarını birlikte kuracaklarını ifade etti.

“HALKIMIZA VE PARTİMİZE SORUMLULUĞUMUZ VAR”

Bilgin’in açıklamasının tamamı şöyle: “AKP iktidarının baskıcı ve beceriksiz rejiminin yarattığı koşulların en ağır biçimde hissedildiği günler yaşıyoruz. Ekonomi, tarihin en korkunç krizi ile can çekişmekte. Aydınlar,akademisyenler,gazetecilerin ve halkın üzerinde bir korku imparatorluğu kurulmuş bulunmaktadır. Baskı,sömürü ve talan anlayışı İktidarın yereldeki temsilcileri ile de kendini göstermektedir. Derince’nin halkına huzur yerine beton yığınları, kimyasallar, kirlenen sular,işçi ölümleri, esnafın ekonomik çıkmazları ve buna benzer bir çok olumsuzluk ile kendini göstermektedir. Bugün Derince’nin en ücra köyünde yaşayan insanımıza kadar her bir Derincelinin sorununa bir çözüm olmak artık bir tercih değil, zorunluluktur. Önce halkımıza sonra da çatısı altında olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisine karşı bir sorumluluğumuz var diyoruz.

‘BİRLEŞEREK BAŞARACAĞIZ’

Bu sorumluluk anlayışıyla, ilmek ilmek büyüttüğümüz mücadelemizle, birlikte iş yapabilme becerimizle, bilime, akla, insan haklarına dayalı bir bilinçle Derincemizin sorunlarına mutlaka çözüm üreteceğiz ve Derince’ye nefes olacağız. 1994 yılından bu yana Derinceyi içine düştüğü her bakımdan yetersiz bu anlayıştan kurtaracağız. Yerelde ve genelde halkın iktidarını birlikte kuracağız. Ülkenin içinde bulunmuş olduğu ayrıştırma ve ötekileştirmenin aksine bizler ayrışarak değil birleşerek başaracağız.Yılmadan, umutla yarınlar için direnen Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımızla başaracağız. Çok kıymetli yoldaşlarım, dava arkadaşlarım ben inanıyorum ve sizde inanın baskılar bizi yıldıramayacak ve başaracağız.”

12 Ağu 2023 - 15:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.