Akşener, Yıldız için taziye mesajı yayınladı

İYİ Parti İl eski Başkanı, 2. sıra milletvekili adayı Şanbaz Yıldız geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taziye mesajı yayınladı

İlimizin tanınan iş insanı ve siyasetçilerinden olan 60 yaşındaki Şanbaz Yıldız geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu. İYİ Parti'de büyük bir üzüntüye neden olan ölüm sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taziye mesajı yayınladı. Akşener'in sosyal medyadan paylaştığı mesajda bu ifadeler yer aldı: Değerli dava arkadaşım, Kocaeli Eski İl Başkanımız ve Yerel Yönetimler Koordinatörümüz Şanbaz Yıldız’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun…" Öte yandan Şanbaz Yıldız dün İYİ Parti 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilmişti.

14 Ağu 2023 - 08:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.