Hodri Meydan'dan transfer açıklaması

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği bir açıklama yaparak takımın kalitesini artıracak transferlerin bir an önce yapılması gerektiğini ifade etti

Hodri Meydan Grubu, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; ”Geçtiğimiz sezon gösterilen çabalar ve fedakarlıklar sonucunda yeniden yükselmiş olduğumuz 1. Lig’de, dün gece oynanan müsabakanın ardından, kaliteli oyuncu yetersizliğinden kaynaklanan kötü futbol, tüm camiamızca net bir şekilde görülmüştür. Bu takımda, bulunmuş olduğumuz ligin kapasitesinin teknik olarak altında kalan oyuncuların yerine çok daha kaliteli ve verimli oyuncuları bir an önce takımımıza kazandırmak Sayın Başkan Engin Koyun ve tüm yönetim kurulu olarak sizlerin asli görevidir.

“Dün akşam maç sonunda tribünlerimizden yükselen sesler, bu hafta içerisinde aksayan tüm transferleri bir an önce bitirip ivedilikle takıma kazandırmadığınız takdirde, alınan her mağlubiyette düzenli olarak artarak devam edecektir.” Bu problemleri ortadan kaldırmak, başkan ve yönetim kurulu olarak sizlerin elindedir. Bu camia; sizden sahada  Kocaelispor’a yakışacak oyuncuların bir an önce takımımıza kazandırılmasını bekliyor.

“Bizlerin artık kötü futbol tahammülü kalmadığı gibi, kaybedecek 1 haftamızın bile olmadığını asla unutmayın.” Kocaeli Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü’ne de buradan çağrımızdır; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin ivedilikle stadyumumuza asılmasını ve asmış olduğunuz diğer bayrakların daha düzgün bir şekilde asılarak kontrol edilmesini bekliyor olacağız.” ifadelerini kullandı.

14 Ağu 2023 - 11:17 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.