Benzine zam geldi

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1.55 kuruşluk zam geldi

Brent petrol ve KDV ile ÖTV zammının etkileri sürüyor. Gelen zamlardan ise en fazla akaryakıt sektörü etkileniyor. Sürücüler tarafından yakından takip edilen fiyatlar, hafta boyunca sık sık değişikliğe uğruyor. Art arda gelen zamlara bir yenisi daha eklendi.. En  son 11 Ağustos Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 1,80 TL'lik   zam gelmişti. Şimdi ise gözlerin çevrildiği benzinde fiyat değişikliği yapıldı. Buna göre; bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 55 kuruş zam geldi. Motorin grubunda ise yeni bir değişiklik bulunmuyor.

# bir, son, zam

16 Ağu 2023 - 09:56 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.