Genç vekil Aydemir gençlerle buluştu

TBMM’nin en genç üyesi ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Zehranur Aydemir, bir dizi program gerçekleştirmek için sabahın erken saatlerinde Kocaeli’ye geldi

TBMM’nin en genç üyesi ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Zehranur Aydemir, dün sabahın erken saatlerinde bir dizi program gerçekleştirmek için Kocaeli’ye geldi. İlk olarak Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, Geçmiş Dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ile birlikte birlikte Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek güne başlayan Genç Vekil Aydemir, hafızlık eğitimini sürdüren öğrencilere başarılar diledi. Ziyaretinin ardından Aydemir, geçtiğimiz günlerde baba olan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran’a ziyarette bulundu.

ÇAĞLAYAN İLE PROJELER KONUŞULDU

Ziyaretlerinin ardından, Milletvekili Aydemir, ve İl Başkanı Çağlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda bir araya gelerek, bugüne dek yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında görüşüldü. İl Başkanı Çağlayan, Milletvekili Aydemir’e Gençlik Kolları Ajandası ve hatıra tişört takdiminde bulundu.

GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

İl Başkanlığı’nın ardından, Milletvekili Aydemir, İl Başkanı Çağlayan ve Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik doğum günü olan gençleri ziyaret ederek yeni yaşını kutladı ve engelli gençlere ziyarette bulundu. Hane ziyaretlerine son olarak 99 depremini yaşayan aileleri ziyaret ederek sonlandırıldı. Tempolu geçen günü Milletvekili Aydemir ve İl Başkanı Çağlayan, Gölcük’te gerçekleşen gençlik buluşması ile sonlandırdı. Butik şeklinde gerçekleşen programda Milletvekili Aydemir, gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.

18 Ağu 2023 - 15:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.