Kocaeli Ülkü Ocakları kampta

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinin Türkiye genelinde düzenlediği kampa Kocaeli Ülkü Ocaklarından 250 genç katıldı

Kocaeli Ülkü Ocakları kampta
Kocaeli Ülkü Ocakları kampta
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi, Ruhi Kılıçkıran Kampı kapsamında çeşitli sosyal faaliyetler ve seminerler düzenlendi. Etkinliğe Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, Türk Eğitim Sen 1 No'lu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir,  Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ve ülkücü gençler katıldı. Türk Eğitim Sen 1 No'lu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, etkinlikte Sakarya Meydan Muharebesi konulu seminer gerçekleştirirken Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir ise Dokuz Işık Doktrini Toplumculuk ve Milliyetçilik üzerine seminer verdi. Düzenlenen kamp, ok, paintball, futbol, voleybol gibi çeşitli  spor faaliyetleriyle devam etti. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir gençlerin kamp ile sosyalleştiğini ifa de ederek "Ruhi Kılıçkıran Kampı kapsamında çeşitli sosyal faaliyetlerde ve seminerlerde bulunduk. Yaşar Şanlı Hocamız Sakarya Meydan Muharebesi konulu seminerimizi ve Yücel Alpay Demir başkanımız Dokuz Işık doktorini toplumculuk ve milliyetçilik üzerine seminerlerimizi gerçekleştirmiştir. Spor faaliyetleri olarak Ok, Paintball, Futbol, Voleybol vb çeşitli etkinlikler ile kampınız devam etmiştir" dedi.

Kocaeli Ülkü Ocakları kampta
Kocaeli Ülkü Ocakları kampta
Kocaeli Ülkü Ocakları kampta

21 Ağu 2023 - 08:32 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.